HI Art

HI PlayShops


Vouchers
Scrol direkt door naar beneden, daar vind je de vouchers die je kunt bestellen.

Uitleg PlayShops

Human innovator organiseert ook "Play"Shops, een spelen in Bewustzijn op een lichte manier gefaciliteerd in een workshop. Het accent ligt niet op "werken" maar op Spelen, vandaar dat we het een Playshop hebben genoemd.

Jolande faciliteert deze PlayShops en gaat samen met de deelnemers op avontuur in bewustzijn. Haar rol als facilitator is Holding Space (de energie hoog houden), geven van gelaagde informatie, een brug zijn tussen het "oude" (matrix) en het "nieuwe" (Oorspronkelijk Bewustzijn) en daarin de vertaalslag makn naar het dagelijks leven zoals wij dit ervaren. Hierdoor is het een diepgaande, praktisch toepasbare en vooral leuke Playshop.

De Playshops worden georganiseerd in kleine groep van maximaal 4 personen waardoor er alle ruimte is voor uitwisseling en persoonlijke aandacht. Er is geen minimum aantal deelnemers nodig, de Playshop gaat altijd door.

De doelgroep: Iedereen is welkom die open-minded is, geen speciale voorkennis nodig.
Het doel       : (Toenemend) Wakker worden in Bewustzijn.
Het middel    : Jouw Eigen Onderzoek in Bewustzijn is de sleutel.
Het resultaat : Verschuiving in je Bewustzijn, perspectief-verandering, dwarsverbanden herkennen.

Je bent van harte uitgenodigd.

Locatie
Dieren (tussen Arnhem en Zutphen). Bij de bevestiging van de aanmelding ontvang je ook de details.

Opmerking
Alleen al de wens en/of het besluit deze Speelse Playshop te volgen kan allerlei programma’s in beweging zetten waarom het lastig is, nu niet uitkomt, eerst moet ….. gebeuren, etcetera.
Elke “weerstand” die je (mogelijke) deelname aan deze Playshops oproept is een mooi onderwerp om mee te nemen in de Playshop. Waarschijnlijk zijn het dezelfde programmeringen die geactiveerd worden wanneer je in je leven of aspect van je leven een andere uitkomst ervaart dan je wenst.


Playshop 0 - Draagkracht voor Geluk - ben jij voorbereid op de manifestatie van jouw Droom?
Eindelijk! Je Wezenlijke Droom klopt aan je deur, je doet de deur open en voor je staat je Wezenlijke Droom in vol ornaat…. Een Droom die wellicht voor je omgeving onvoorstelbaar en niet realistisch is en misschien zelfs angst oproept bij hen ….  De Droom is voorbij, de Realiteit die jij zo Wezenlijk gewenst hebt is gemanifesteerd; de afgestemde partner, een succesvolle praktijk/bedrijf of geld om te leven zoals jij voor ogen hebt, om te doen wat je altijd al gewild hebt of de mogelijkheid om je gezondheid te verbeteren op jouw Eigen Wijze …. En dan?
Uiteraard ben je ontzettend blij! En vreemd genoeg merkt je misschien ook op, dat iets in jou heel goed is in Dromen, het voorstellen van hoe het zou zijn, maar dat de manifestatie van je droom je uit je evenwicht brengt. En uit je evenwicht zijn, roept oude emoties en oude (gedrags-)patronen op, die niet passen bij je nieuwe realiteit.
In de Playshop Draagkracht voor Geluk besteden we aandacht het Reptielenbrein en aan de verschillende overlevingsstrategieën. Het zijn gedragspatronen en denkpatronen die voor onszelf doorgaans heel normaal en vertrouwd zijn; “zo ben ik nu eenmaal”, “dit is mijn karakter”, “ik lijk op mijn vader, die deed het ook zo”. Het maakt onderdeel uit van onze Persoonlijkheid.
Je krijgt inzicht in de overlevingsstrategie waarin jij je herkent en wat deze overlevings-strategie nodig heeft om te transformeren naar een gezonde alertheid.
Jouw Zelf neemt weer de touwtjes in handen en creëert een compassievolle samenwerking met de gezonde alertheid.
Praktisch: 1 dagdeel van 3,5 uur met kleine groep deelnemers (max. 4 personen).
Resultaat: Toename van jouw Draagkracht voor Geluk.


Playshop 1 - ManifestatieKracht in jouw leven ervaren
De volgende vragen staan centraal in deze Playshop:
- Wat staat er tussen je CreatieKracht en de daadwerkelijke Manifestatie in?
- Welke programmering draait wanneer de Manifestatie uitblijft?
- Wat wordt aangewakkerd wanneer je op jezelf wordt teruggeworpen in het manifesteren?
- Welke rol speelt mindcontrol in jouw Manifestatie?
- Hoe werkt het Manifesteren vanuit jouw blauwdruk (jouw belang om hier & nu op Aarde te zijn)?
Maar natuurlijk komen ook jouw eigen vragen aan bod en vormen samen de basis van het Onderzoek in Eigen Bewustzijn.

Het is een playshop die voorbij gaat aan het antwoord zoeken in de dagelijkse realiteit van de Matrix. Het is een playshop waarin je op verschillende praktische manieren onderzoekt welk programma er nog ongezien draait en hoe je dit programma kunt annuleren. Je leert Authoriteit nemen als Scheppend Mens en hoe je in verbinding met het CreatieVeld jouw ideaal kunt Manifesteren.

Het is een playshop waarin niets gefikst wordt, maar waar je leert, elke keer weer de programma’s te (her-)kennen die nog draaien wanneer de realiteit een andere uitkomst geeft dan gewenst.
Het gaat over; Spelen met Bewustzijn, ZelfOnderzoek en Vertrouwen in jouw Bewustzijn opdat je vanuit de Her-Innering Wie JIJ Wezenlijk Bent kunt Manifesteren.

Het is een playshop in kleine (vaste) groep, maximaal 4 deelnemers.
Het bevat informatie, bekrachtigingen, praktische handvatten, plezier, ont-dekken, creativiteit en dàt wat jij inbrengt.

Met elkaar dragen we het ScheppingsVeld van deze playshop.

Resultaten: Helderheid in jouw CreatieKracht & Versterkte focus op wat je wilt gaan realiseren op korte termijn vanuit je wezenlijke Zelf.
Praktisch: 2x een dagdeel van 3,5 uur met dezelfde kleine groep deelnemers (max. 4 personen).Playshop 2 - HIP: Human Innovation Plan
Heb jij ook het verlangen om te ont-dekken wat jij wil in je leven, wat jouw missie is, wat voor jou de essentie is van je leven hier op Aarde? Of misschien voel je het al, maar heeft het nog geen vorm?
Om dit op een speelse en creatieve manier in je Zelf te Her-Inneren faciliteer ik de 'Playshop HIP = Human Innovation Plan. In een creatieve middag bezig zijn vanuit je BronWezen, met papier en potloden, kleuren, voelen, Zijn, uitwisselen en alles wat er vanuit het Niets Ontstaat....

De HIP is geïnspireerd op basis van de PIP (Toekomstvisie van een boerenhuishouden) dat in een project in Burundi, Oost-Afrika heel goed wordt opgepakt door de boeren. Doel is om de boeren zelf hun eigen visie te laten vormgeven voor hun landgebruik en autonomie nemen. De prachtigste tekeneningen werden vol trots getoond. Lees hier verder als je dat leuk vind (in het engels). Er zijn boeren die hun PIP in de schuur hebben hangen om zich Zelf elke dag te herinneren aan hun missie. Het is een gezinsvisie, iedereen doet mee. Het is inmiddels onderzocht dat de boeren met een PIP meer oogst hebben, dan de boeren zonder PIP. Inmiddels leren de boeren het hun buren en groeit zo de opbrengst van ieders oogst.

Resultaten: Een heldere visie op jouw toekomst vanuit je wezenlijke Zelf.
Praktisch: 1 dagdeel van 3,5 uur met kleine groep deelnemers (max. 4 personen).Deelname Vouchers
De kostprijs voor deelname (inclusief materialen en versnaperingen) zijn voor particulieren inclusief de BTW en voor ondernemers (werknemers en ZZP'ers) exclusief de BTW omdat zij de BTW kunnen verrekenen i.t.t. particulieren.
Er zijn aparte deelname vouchers voor Particulieren en voor Ondernemers.